Verzenddozen niet langer standaard

Iedere dag worden er hier in Nederland vele duizenden pakketten verzonden. Dit wordt ook nog steeds een groter aantal. Het maakt niet uit of je particulier, eigenaar van een internetwinkel of de baas van een bedrijf bent, we verzenden allemaal zo nu en dan een pakket via de post. Maar voor een veilige verzending heeft u natuurlijk een degelijke doos met de juiste afmetingen nodig. Bij Doosopmaat.nl kunt u dit soort dozen altijd verkrijgen.

Bestel een kartonnen doos in iedere gewenste maat
Ieder pakket vraagt om een ander soort doos. Het versturen van kleding vraagt natuurlijk om een grotere doos dan wanneer u een telefoon opstuurt. Doosopmaat.nl heeft dozen in allerlei formaten te koop. Het maakt niet uit of u dozen van een klein formaat nodig hebt die door een brievenbus passen of dat u een groter formaat dozen voor in het magazijn nodig heeft. U krijgt ook de optie om de dozen naar eigen inzicht te laten maken. Heeft u een extra inlay nodig? Dat is zeer goed mogelijk. En wilt u een bedrijfsnaam of logo op de doos laten bedrukken? Dat wordt door ons voor u gedaan.

Optimale bescherming
Een van de meest gebruikte verzenddozen is de zogenaamde vouwdoos. Deze wordt als een plat kartonnen bouwpakket aan u geleverd. Dit heeft het voordeel dat ze niet veel ruimte in beslag nemen en eenvoudig opgeborgen kunnen worden. Maar wanneer u het karton vouwt, ontstaat er een volledige doos die genoeg stabiliteit heeft om uw artikelen in te verzenden. Met wat tape kunt u het pakket volledig dicht maken zodat hij gereed is voor de verzending. De vouwdozen zijn bij ons in enkele standaardmaten te verkrijgen. Zit het benodigde formaat hier niet bij? Dan leveren wij uiteraard voor u een vouwdoos op maat.

Kies een postdoos voor uw verzending
Heeft u webwinkel artikelen van klein formaat of kledingstukken die u wilt versturen? In zulke situaties is een postdoos zeer handig om te gebruiken. Postdozen zijn vaak laag, ten opzichte van de lengte en breedte van de doos. Het pluspunt van dit type dozen is dat u ze kunt sluiten zonder het gebruik van tape. Dat komt doordat er een speciale klep op zit die u stevig terug kunt vouwen. Dit geeft een professioneel uiterlijk aan het pakket. Deze doos beschikt over dubbele zijkanten om uw poststukken optimaal te kunnen beschermen. Hierdoor kan het gemakkelijk tegen een ruwe behandeling.

Al vanaf 10 stuks kunnen dozen bij ons worden besteld. Heeft u vragen of opmerkingen over onze diensten? Aarzel dan niet om met ons in contact te komen!